Pri některých aplikacích padá do menu
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Pri některých aplikacích padá do menu
Mám FW 2.1, 16 Gb, 3G.Opravdu už nevím co.Udělal sem už několikrát restore a furt to blbne.Padá mi hlavně Safari a v podstatě skoro všechny ostatní aplikace.Nevíte co s tim?Uz nevim co
-
- Host
Re: Pri některých aplikacích padá do menu
Telefon mám od O2 už byl v angličtině.Měl myslim FW 2.01 takzě má 2.1 a je furt v angličtině
no tak pokud tam mas vse oficialni tak bych s tim sel na prodejnu
(pokud padaji oficialni aplikace... pokud ale padaji ty z appstoru tak to se obrat na vyvojare aplikace...)

-
- Host
Hmm im+ pada dost a to safari...takze pudu to asi reklamovat 

Já se můžu jedině přidat
mám iphone 1.gen. fw 2.1 ale zlobilo to i u predchozich. Dělal jsem několikrát restore ale vždycky tak týden chodí ale najednou zničehonic aplikace začnou padat do menu. Jak oficialni tak neoficialni
už nevím jak dál přece nemůžu dělat restore každý týden

-
- Senior uživatel
njn, to je prave ten risk se zarukou, pokud ji mas jsi v klidu, pokud ne ...
ze vydrzi max tyden ? tak pokud tam nenahravas neoverene prasarny a stejne to pada tak to je opravdu vadny kus :/ akorat asi bude problem hledat zavadu a pak ji opravovat...
Nahrávám pouze aplikace z appstore takže v tom by problém být nebyl. Dal bych ho reklamovat ale vůbec nevím jestli mám záruku. Vyhrál jsem iPhone a když mi ho poslali už byla v něm nahraná čeština a jailbreak a byl odblokovaný čímž u apple pokud vím padá záruka. Jenže oni napsali že mám záruku nepřipadá vám to divné?
takze zaruku nemas. a klidne tam muzes mit nahranout tu "spatnou" cestinu ktera je urcena pro nizsi FW... doporucuju restore a zacit nacisto..
No já si stáhl upravenej fw kde už čeština byla
ale problém je na chvili vyresen tak snad to vydrzi. Nevim presne cim to bylo ale vypada to ze problem byl v tom ze jsem pracoval se dvema pc a ten jeden nebyl autorizovanej nebo jak se tomu rika... a byl asi problem se synchronizaci a neco se tam pak zkazilo. Tak jsem to nejak podle navodu nastavil na dva pc jak to ma byt a uz to jde takze snad jsem treba taky nekomu pomohl. Kazdopadne dekuju za odpovedi

Mne tiez pada safari a to hlavne tedy, ked je pustena hudba v iPode
taktiez pada iPod ked sa prehliadaju obrazkove ablumy
taktiez pada iPod ked sa prehliadaju obrazkove ablumy
No Ja mam podobny problem v settings mi pada urcite nastaveni kdyz na to kliknu tak se to ani nespusti jako by se to kousne a po chvili asi 3s se vrati na plochu uplne to same mi dela kdyz na plose kliknu na clock hodiny. Myslite ze je to na reklamaci? Nebo je to vada toho new FW? Tel mam od vodafonu iP 3G a jsem legal nic cracknutyho dekuji za odpoved
neni to na reklamaci...staci v settings International zmenit English na Usa nebo Uk a rebootovat iPhona
iphone je vtomhle desnej smejd
hlavne u veci z appstore a cydie..staci mit fw mimo 2.0 a uz to pada a to desne. ja ted pouzivam 2.02 a jsem v pohode..