Pri některých aplikacích padá do menu

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Podmasli
Host
Host

Pri některých aplikacích padá do menu

Příspěvek od Podmasli »

Mám FW 2.1, 16 Gb, 3G.Opravdu už nevím co.Udělal sem už několikrát restore a furt to blbne.Padá mi hlavně Safari a v podstatě skoro všechny ostatní aplikace.Nevíte co s tim?Uz nevim co

socka

Re: Pri některých aplikacích padá do menu

Příspěvek od socka »

mam podobny problem hlavne pada safari

pacholek

Příspěvek od pacholek »

a nahravate tam cestinu ? popripade jakou

Podmasli
Host
Host

Příspěvek od Podmasli »

Telefon mám od O2 už byl v angličtině.Měl myslim FW 2.01 takzě má 2.1 a je furt v angličtině

pacholek

Příspěvek od pacholek »

no tak pokud tam mas vse oficialni tak bych s tim sel na prodejnu ;) (pokud padaji oficialni aplikace... pokud ale padaji ty z appstoru tak to se obrat na vyvojare aplikace...)

Podmasli
Host
Host

Příspěvek od Podmasli »

Hmm im+ pada dost a to safari...takze pudu to asi reklamovat :cry:

tominoxxx

Příspěvek od tominoxxx »

Já se můžu jedině přidat :( mám iphone 1.gen. fw 2.1 ale zlobilo to i u predchozich. Dělal jsem několikrát restore ale vždycky tak týden chodí ale najednou zničehonic aplikace začnou padat do menu. Jak oficialni tak neoficialni :( už nevím jak dál přece nemůžu dělat restore každý týden

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

njn, to je prave ten risk se zarukou, pokud ji mas jsi v klidu, pokud ne ...

pacholek

Příspěvek od pacholek »

ze vydrzi max tyden ? tak pokud tam nenahravas neoverene prasarny a stejne to pada tak to je opravdu vadny kus :/ akorat asi bude problem hledat zavadu a pak ji opravovat...

tominoxxx

Příspěvek od tominoxxx »

Nahrávám pouze aplikace z appstore takže v tom by problém být nebyl. Dal bych ho reklamovat ale vůbec nevím jestli mám záruku. Vyhrál jsem iPhone a když mi ho poslali už byla v něm nahraná čeština a jailbreak a byl odblokovaný čímž u apple pokud vím padá záruka. Jenže oni napsali že mám záruku nepřipadá vám to divné?

pacholek

Příspěvek od pacholek »

takze zaruku nemas. a klidne tam muzes mit nahranout tu "spatnou" cestinu ktera je urcena pro nizsi FW... doporucuju restore a zacit nacisto..

tominoxxx

Příspěvek od tominoxxx »

No já si stáhl upravenej fw kde už čeština byla :-) ale problém je na chvili vyresen tak snad to vydrzi. Nevim presne cim to bylo ale vypada to ze problem byl v tom ze jsem pracoval se dvema pc a ten jeden nebyl autorizovanej nebo jak se tomu rika... a byl asi problem se synchronizaci a neco se tam pak zkazilo. Tak jsem to nejak podle navodu nastavil na dva pc jak to ma byt a uz to jde takze snad jsem treba taky nekomu pomohl. Kazdopadne dekuju za odpovedi

coolll.sk

Příspěvek od coolll.sk »

Mne tiez pada safari a to hlavne tedy, ked je pustena hudba v iPode
taktiez pada iPod ked sa prehliadaju obrazkove ablumy

Snowkill

Příspěvek od Snowkill »

a mě vše jede a jsem happy :D

mystique

Příspěvek od mystique »

No Ja mam podobny problem v settings mi pada urcite nastaveni kdyz na to kliknu tak se to ani nespusti jako by se to kousne a po chvili asi 3s se vrati na plochu uplne to same mi dela kdyz na plose kliknu na clock hodiny. Myslite ze je to na reklamaci? Nebo je to vada toho new FW? Tel mam od vodafonu iP 3G a jsem legal nic cracknutyho dekuji za odpoved

pacholek

Příspěvek od pacholek »

neni to na reklamaci...staci v settings International zmenit English na Usa nebo Uk a rebootovat iPhona

rodier

Příspěvek od rodier »

iphone je vtomhle desnej smejd :( hlavne u veci z appstore a cydie..staci mit fw mimo 2.0 a uz to pada a to desne. ja ted pouzivam 2.02 a jsem v pohode..

Odpovědět