michalvitek píše:2peter.nr: já nevím kdy bude fw 2.3,2.4 skoro všechno co vím jsem tu už napsal. Ten borec to taťkovi řekl, aby mi nekupoval 3G, když v létě bude nový, nic o nových fw (kromě kdy bude fw 2.4, nepsal.
No, milý zlatý, takéto veci rozprávaj svojim spolužiakom na základnej škole. Ja ani väčšina ľudí tu na fóre ti to určite nespapáme.

Myslím, že všetkým je jasné, že nový iPhone bude, tak ako nová Nokia, HTC, alebo Android.
Ty a tebe podobní ste pekne vymysleli názov iPhone HD - pekná kópia HTC Touch HD.

To už si mohol vymyslieť niečo originálnejšie.
Čo sa týka ostatných vecí (myslím, že to už písal juramac), je to len zbierka vlastností, ktoré momentálne najviac chýbajú užívateľom 3G verzie.
MMS? Copy&Paste? Flash? Navigácia? Video? To všetko sú veci, ktoré sú aj na dnešnom modeli veľmi ľahko realizovateľné. Stačí prísť s FW 3.0 (lebo tie zmeny po desatinných číslach sú o ničom - pridať desatinu za možnosť vypnúť autokorekciu???) a Copy&Paste, MMS, Flash, Video a pod. môžu byť súčasťou systému. Umožniť výrobcom tretích strán dať plnohodnotný SW na AppStore a je to vybavené - iný web-browser, navigácie ...
A HW zmeny? Áno, budú v novom modeli - po vzore Touch HD - 800x480, 3Mpix foťák, rádio ... Dnes už to technologicky nie je žiaden problém. Áno, možno aj HW klávesnica.
Je ale úbohé to sem takto dávať, že "taťka povídal" ...
Môj záver:
Áno, nová verzia iPhone budúci rok určite bude. U naších operátorov ale nie skôr ako pred Vianocami, takže kto chce čakať, nech čaká. Ja čakám na WM 7 a nejaké nadupané HTC, ale čakám spolu s iPhone 3G.
... a to mi môj taťka nič nehovoril ...