Nový iPhone HD
Re: Nový iPhone HD
Admin Beavers mi napsal napomenutí prý za to, že tady píšu něco, co nikoho nezajímá...mě teda příjde, že to zajímá dost lidí...mohou mít své názory-někdo tomu správně uvěří, jiný zůstane u své,,nepravdy''. Mám další novinku. Mám ji říct nebo snad nemám, protože ,,si ji nikdo nebude číst, protože to nikoho nezajímá?''
Edit: zajímá to dokonce tolik lidí, že kdykoli příjdi, je tu aspoň 5(teď sedm) přihlášených uživatelů a to stejný s návštěvníkama. Takže online 15 lidí, Beavers. To vypadá že to možná lidi zajímá
Edit: zajímá to dokonce tolik lidí, že kdykoli příjdi, je tu aspoň 5(teď sedm) přihlášených uživatelů a to stejný s návštěvníkama. Takže online 15 lidí, Beavers. To vypadá že to možná lidi zajímá
Naposledy upravil(a) michalvitek dne sob lis 15, 2008 1:21 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Starý pes fóra :)
2serb ....nejak nechapem pointu tvojho prispevku ....nechaj kazdeho nech si pise co chce ...je to slobodne forum a kazdy tu ma pravo povedat svoj nazor
ja tomu nahodou verim a vyzera to celkom zaujimavo
PaDoX píše:http://www.theiphoneblog.com/2008/10/10/tipb-predicts-iphone-hd-in-2009/
ja tomu nahodou verim a vyzera to celkom zaujimavo
-
- iPhoneHolik
Podle me je to fake a nic takoveho co pises jednoduse nebude.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
No a právě toto mi admin Beavers zakazuje. Asi nechápe, že odpovědi, třeba na tvůj příspěvek lidi zajímají Ty, který to nezajímá, ať si to nečtou
-
- Mírně pokročilý
Hehe, keď tak všetko vieš, tak sem napíš, čo všetko bude v FW 2.3 a 2.4 - keď vieš, kedy budú vydané. Myslím, že to ľudí na fóre bude viac zaujímať.
iPhone 4S 64GB 6.1.3
iPad 2 16GB WiFi 6.1.3
Macbook Air 2011, i5 1.7GHz, 4GB, 128GB, Mac OS X Mountain Lion
iPad 2 16GB WiFi 6.1.3
-
- iPhoneHolik
Myslim ze by apple mel nejdrive vyresit "zmetkovitost" soucasneho modelu a pak premyslet o jeho nastupci,kdo si ho po zkusenostech s nepovedenym 3g asi koupi.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
2peter.nr: já nevím kdy bude fw 2.3,2.4 skoro všechno co vím jsem tu už napsal. Ten borec to taťkovi řekl, aby mi nekupoval 3G, když v létě bude nový, nic o nových fw (kromě kdy bude fw 2.4, nepsal.
2 Gekko: Apple tvůj současný kryt už nevyrábí, nyní používá už jiné materialy. Asi aby byl pevnější, nějak se o tom nezmiňuje, nechce, aby byli jeho uživatelé zrazeni od iphonu, kvůli jeho díl. sprac. Ty jsi ještě ze skladu kápl na ten starši, tak to ti nezávidím.
-
mno pls ak vies este nejake info tak mi to pls posli cez pm....lebo s timi to tu sa asi neda velmi moc bavit
-
- Mírně pokročilý
michalvitek píše:2peter.nr: já nevím kdy bude fw 2.3,2.4 skoro všechno co vím jsem tu už napsal. Ten borec to taťkovi řekl, aby mi nekupoval 3G, když v létě bude nový, nic o nových fw (kromě kdy bude fw 2.4, nepsal.
No, milý zlatý, takéto veci rozprávaj svojim spolužiakom na základnej škole. Ja ani väčšina ľudí tu na fóre ti to určite nespapáme.
Myslím, že všetkým je jasné, že nový iPhone bude, tak ako nová Nokia, HTC, alebo Android.
Ty a tebe podobní ste pekne vymysleli názov iPhone HD - pekná kópia HTC Touch HD. To už si mohol vymyslieť niečo originálnejšie.
Čo sa týka ostatných vecí (myslím, že to už písal juramac), je to len zbierka vlastností, ktoré momentálne najviac chýbajú užívateľom 3G verzie.
MMS? Copy&Paste? Flash? Navigácia? Video? To všetko sú veci, ktoré sú aj na dnešnom modeli veľmi ľahko realizovateľné. Stačí prísť s FW 3.0 (lebo tie zmeny po desatinných číslach sú o ničom - pridať desatinu za možnosť vypnúť autokorekciu???) a Copy&Paste, MMS, Flash, Video a pod. môžu byť súčasťou systému. Umožniť výrobcom tretích strán dať plnohodnotný SW na AppStore a je to vybavené - iný web-browser, navigácie ...
A HW zmeny? Áno, budú v novom modeli - po vzore Touch HD - 800x480, 3Mpix foťák, rádio ... Dnes už to technologicky nie je žiaden problém. Áno, možno aj HW klávesnica.
Je ale úbohé to sem takto dávať, že "taťka povídal" ...
Môj záver:
Áno, nová verzia iPhone budúci rok určite bude. U naších operátorov ale nie skôr ako pred Vianocami, takže kto chce čakať, nech čaká. Ja čakám na WM 7 a nejaké nadupané HTC, ale čakám spolu s iPhone 3G.
... a to mi môj taťka nič nehovoril ...
iPhone 4S 64GB 6.1.3
iPad 2 16GB WiFi 6.1.3
iPad 2 16GB WiFi 6.1.3
1) nechodím na základní školu, ale na gymnázium
2) HD jsem si nevymyslel já, ani moji kamarádi
3) pravdu máš v tom, že iphone je bez jailbraku asi tak 50%ní, ale zahrnuje to nějáká rizika
2) HD jsem si nevymyslel já, ani moji kamarádi
3) pravdu máš v tom, že iphone je bez jailbraku asi tak 50%ní, ale zahrnuje to nějáká rizika
-
- iPhone guru
Michale Vítku, ty 13ti letý šikulo...
Já osobně si myslím, že chápu tvou techniku - tvá inteligence nabývá hodnot, kdy počítáš s tím (jako všichni ostatní), že Apple (jako každý rok) představí nové generace svých produktů - tedy příjde i třetí generace iPhonů. Shodou náhod na internetu narazíš na články z velmi důvěryhodných zdrojů pojednávající o novém iPhone HD.
Stejně tak mohu založit nový iPhone blog a vymyslím si, že Apple zkrachoval. A věř nebo ne, najdou se lidé, co začnou hromadně skupovat výrobky Applu na storech, aby je mohli prodat za dvounásobnou cenu. Stejně jako se najdou lidé, kteří uvěřili tobě a zahraničním blogům.
O tom, že změny o kterých mluvíš jako o vylepšení, která nás čekají s příchodem nového nadupance HD, jsou ve světle reálného pohledu pouze věci firmwarové a věci individuálního softwarového vybavení, raději mluvit nebudeme.
Když se zpětně vrátím k tomu co jsem psal - rád bych zdůraznil, že Apple představí svou třetí generaci (měl by), ale jakékoliv diskutování o tom, co vylepší a co ne, je nejen předčasné, ale hlavně zbytečné.
Rád bych zmínil, že s mojí trpělivostí si vystačili pouze první dva listy, třetí jsem raději nečetl.
Byl bych rád, kdyby jsi raději přestal psát úplně, protože pokud zde budeš ničit již dnes jakž takž fungující forum ještě dalšími nesmysli, tak si neumím představit co by bylo dál. Rozhodně mi z toho není volno.
Jinak - společnost BMW uzavřela kontrakt s japonskou společností Honda a společne utvořili velkou společnost na území Madagaskaru, kde nyní masově vyrábí léky proti AIDS. (Myslím, že tato hodně zajímavá a duchaplná informace pro všechny nesmí na tomto fóru chybět.)
Na závěr bych rád podotknul, že když jsem četl tvé příspěvky, rázem jsem si připadal jako bezmocný igelitový pytlíček hovínek s citronovou příchutí, co včera večer šlápl na kostku od lega. Vyřiď prosím pozdrav tvému taťkovi Stevovi.
Já osobně si myslím, že chápu tvou techniku - tvá inteligence nabývá hodnot, kdy počítáš s tím (jako všichni ostatní), že Apple (jako každý rok) představí nové generace svých produktů - tedy příjde i třetí generace iPhonů. Shodou náhod na internetu narazíš na články z velmi důvěryhodných zdrojů pojednávající o novém iPhone HD.
Stejně tak mohu založit nový iPhone blog a vymyslím si, že Apple zkrachoval. A věř nebo ne, najdou se lidé, co začnou hromadně skupovat výrobky Applu na storech, aby je mohli prodat za dvounásobnou cenu. Stejně jako se najdou lidé, kteří uvěřili tobě a zahraničním blogům.
O tom, že změny o kterých mluvíš jako o vylepšení, která nás čekají s příchodem nového nadupance HD, jsou ve světle reálného pohledu pouze věci firmwarové a věci individuálního softwarového vybavení, raději mluvit nebudeme.
Když se zpětně vrátím k tomu co jsem psal - rád bych zdůraznil, že Apple představí svou třetí generaci (měl by), ale jakékoliv diskutování o tom, co vylepší a co ne, je nejen předčasné, ale hlavně zbytečné.
Rád bych zmínil, že s mojí trpělivostí si vystačili pouze první dva listy, třetí jsem raději nečetl.
Byl bych rád, kdyby jsi raději přestal psát úplně, protože pokud zde budeš ničit již dnes jakž takž fungující forum ještě dalšími nesmysli, tak si neumím představit co by bylo dál. Rozhodně mi z toho není volno.
Jinak - společnost BMW uzavřela kontrakt s japonskou společností Honda a společne utvořili velkou společnost na území Madagaskaru, kde nyní masově vyrábí léky proti AIDS. (Myslím, že tato hodně zajímavá a duchaplná informace pro všechny nesmí na tomto fóru chybět.)
Na závěr bych rád podotknul, že když jsem četl tvé příspěvky, rázem jsem si připadal jako bezmocný igelitový pytlíček hovínek s citronovou příchutí, co včera večer šlápl na kostku od lega. Vyřiď prosím pozdrav tvému taťkovi Stevovi.
Opravdu jsi mne pobavil...ne fakt, máš dobrý smysl pro humor...takový lidi já mám rád...je vidět, že jsi inteligentní člověk-máš dobré argumenty, ale stejně nejsou pravdivé. Já už si dělám alibi, jak se z toho před taťkou vykecat-dozvěděl se to. A dostal jsem domácí vězení ale nevadí...
Víš, že nový iphone bude, tak proč neustále říkáš, že nebude. Nelogické, že???
Edit: jo, taťka není Stýv, ale taky Michal
Víš, že nový iphone bude, tak proč neustále říkáš, že nebude. Nelogické, že???
Edit: jo, taťka není Stýv, ale taky Michal
-
a ako sa to dozvedel
-
- Mírně pokročilý
1) FW2.3 bude u iPhone HD? totiz asi je blbost protoze musi nějak od FW3.0 treba jak byl u iPhone 3G
2) jsem rád že mám iPhone 3G nejsem blázen kuovat další tak koupím každou 3 roky spíš to říká iPhone Beta stále vyvyjí
3) točení videa není problém najít u jailbreak a stejně nepotřebuju
4) kromě mms? stejně je tam v app store nebo jailbreak najdeš, mms je o ničem
5) puvodni iPhone muzou aktualizovat dalsi verzi a proc ne App Store budou spolecne s HD
6) je to zbytečná spekulace, protože tady jednou řešilo o prodeje první iphone tak jsem už začal bolet hlava a spekualce je k ničemu
7) mám dojem že ubde stejný jako původní ale budou nějaké změny
jailbreak bude bojovat dal zatim
rád tuto diskusi zaviral protoze tady nikdo neveri a zbytecne spekulace a jsme radi ze aspon mame iphone a je to taky brzo proto jsem pro diskusi zavirani
2) jsem rád že mám iPhone 3G nejsem blázen kuovat další tak koupím každou 3 roky spíš to říká iPhone Beta stále vyvyjí
3) točení videa není problém najít u jailbreak a stejně nepotřebuju
4) kromě mms? stejně je tam v app store nebo jailbreak najdeš, mms je o ničem
5) puvodni iPhone muzou aktualizovat dalsi verzi a proc ne App Store budou spolecne s HD
6) je to zbytečná spekulace, protože tady jednou řešilo o prodeje první iphone tak jsem už začal bolet hlava a spekualce je k ničemu
7) mám dojem že ubde stejný jako původní ale budou nějaké změny
jailbreak bude bojovat dal zatim
rád tuto diskusi zaviral protoze tady nikdo neveri a zbytecne spekulace a jsme radi ze aspon mame iphone a je to taky brzo proto jsem pro diskusi zavirani
[size=85][size=85]omlouvam se za mou cestinu lepe psat neumim [/size][/size]
2ADIO45:
1) tak jasně, že bude 3.0, * (kdy ses to prosímtebe dozvěděl?)
2) to je na tobě
3) někteří lidé nechcou dělat jailbreak
4) souhlasím
5) vysvětli podrobněji a srozumitelněji
6) tak si ji nečti...
7) ať bojuje, stejný nebude
1) tak jasně, že bude 3.0, * (kdy ses to prosímtebe dozvěděl?)
2) to je na tobě
3) někteří lidé nechcou dělat jailbreak
4) souhlasím
5) vysvětli podrobněji a srozumitelněji
6) tak si ji nečti...
7) ať bojuje, stejný nebude
-
- Mírně pokročilý
@michalvitek
1) tato číslice jedná s generační verzi iPhone a někdo taky psalo v netu
5) že App Store když vyjde z iPhone HD tak bych měl podrovaný starší brašků iPhone. To neznamená že bude rozdělení App Store jako u Touche to má jak samý. HD bude proto ž kdo chce čumět na video. Já moc ne ale stačí Youtube.
jediná otázka že jestli u starší brášků budou moci aktualizovat ve FW3.O?
1) tato číslice jedná s generační verzi iPhone a někdo taky psalo v netu
5) že App Store když vyjde z iPhone HD tak bych měl podrovaný starší brašků iPhone. To neznamená že bude rozdělení App Store jako u Touche to má jak samý. HD bude proto ž kdo chce čumět na video. Já moc ne ale stačí Youtube.
jediná otázka že jestli u starší brášků budou moci aktualizovat ve FW3.O?
[size=85][size=85]omlouvam se za mou cestinu lepe psat neumim [/size][/size]
-
- Host
michalvitek je podle mě jen nějakej 15ti max 16ti letej puberťák,kterýmu dělá dobře, když si o něm lidi myslí,že je důležitej...
prosímtě nepiš už, děláš ze sebe akorát magora
prosímtě nepiš už, děláš ze sebe akorát magora
iPhone 3G 8 GB od T-Mobile ... slast ))
-
Vidim, ze tato tema sa zvrtla na same OT, dohady a odhady, ktore nie su podlozene nicim (iba slovom 13 rocneho chlapca) takze to tu zamykam a otvorime to ked iPhone HS vyjde na scenu, ked to niekedy bude.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!